hit counters

martes, 14 de enero de 2014

Baixada de Falles del Pont de Suert 2013


Dos anys fent vida al poble i sempre em va quedar pendent estrenar-me en un dels actes festius més interessants d'alta muntanya: la Baixada de Falles!
com sempre l'experiència és un grau, i com a debutant vaig cometre l'error de subestimar el pes de la falla, aconsello protegir l'espatlla amb alguna peça de roba gruixuda!cap al vespre es puja muntanya amunt fins a un replà proper al poble, en el qual passarem forces hores......fins que ens caigui la nit a sobre! Això si ben abrigats cremant fusta, amb la supervisió dels bombers voluntaris del poble per si hi hagués un problema amb les flames, que com es van fer be les coses no en va sorgir cap!moment de la sortida on els nervis fan que només els que em coneguin em reconeguin a la fotografia!jajaal final del recorregut a baix a la plaça llencem tots la nostra falla i deixem que acabin de cremar juntes!al dia següent pujant cap a Buira, es veien les restes, i és que algunes falles es van apagar abans d'hora, per sort vaig arribar amb la meva encesa fins al final!
Us deixo dos enllaços de YouTube on hi ha unes filmacions, que citaré, on se'm pot veure uns segons, evidentment aconsello que les mireu senceres, aquí jo sóc el menys important!! I finalment un tercer enllaç on es veu el moment de l'arribada i com s'agrupen al voltant de la foguera tots, jo vaig arribar més tard:

minut 4:40 - 4:43    Falles Pont de Suert 20013 by GrntoFrr


minut 0:19 - 0:26    Baixada de Falles by Joan Trabal


Moment de l'arribada i reogrupament by Cee'Lya

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ey Truenu,

Com val llibre? Quant surt la publicasio. Ens podries fer unn antisip onalgum extracte.

Et segeuishu da fa molt al blo i crec qua sara molt interesan

Vinga anims tro

Unabrasada

Pac

Trueno dijo...

doncs va be, seguint el camí, passa a passa sense córrer!

estic esperant trobar el moment per tornar a Itàlia on encara he trobar-me amb els pilots de l'helicòpter que em van fer el rescat i tot l'equip mèdic, que també clar seran part important del llibre!