hit counters

domingo, 9 de febrero de 2014

Meteotrobada a La Mola!El dissabte 8 de febrer un grup d'aficionats a la meteo vam organitzar una trobada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. FOTO: IgnasiBCN
desplaçament amb cotxe fins al Coll d'Estenalles, amb una ruta circular a peu de 22km per endavant!
Coll d'Estenalles - Montcau - Coll d'Eres - Carena del Pagès - La Mola - Can Robert - Carena del Roure del Palau - Coll d'Estenallescara nord del coll d'Estenallescordes a banda i banda, no pas per escalar sinó per guiar-nos fins al primer cim......envoltats de roca conglomerada o conglomerat...... arribem al Montcau (1.056m)
cops de vent de fins a 81,7km/h són tan impressionants com incòmodes, així que busquem protecció entre la vegetació...... però com senyala el company, tenim una panoràmica impressionant......mirant cap a l'est els cims del Matagalls i Montseny (Turó de l'Home), estan ben tapats!baixem cap al Coll d'Eres, al fons a la vista el següent objectiu: La Molamirant cap a ponent s'acosten precipitacions......que ens acaben agafant, però ja estàvem preparats......tot i així la tempesta dura poca estona......i l'impermeable torna dins la motxilla!ara és el Montcau qui queda a l'horitzó, i és que ja hem arribat a......La Mola (1.104m)a l'interior hi ha un restaurant, que tot i tenir uns preus molt elevats estava ple de clients, té mèrit......nosaltres però ens servim sols amb menjar de casa i un descans ben merescut!tot just estem a la meitat del recorregut......baixem per la cara sud de La Mola, la clàssica "rambla" (per on puja la gran majoria de gent)......i després de buscar i buscar per fi trobem la Cova del Manel!!!és força estreta i hi ha que vigilar cada moviment......però ho tenim controlat! tutto bene!!impressionant!!! Em comencen a entrar dubtes, em sento satisfet i mentre uns companys segueixen uns metres més, jo faig mitja volta......amb la il·luminació del flash de la càmera retrocedeixo fins a l'entrada, el pròxim dia tornarem equipats per l'ocasió i entrarem més endins!!puc dir que he passat una prova de pes, jaja, no he tingut problemes per moure'm per la cova, colesterol controlat!jajajauna rebuda inesperada, l'amiga mula que en dos mesos donarà a llum! Felicitats futura mare......moltes felicitats!!de Can Robert ja no baixem més, ara tornem a pujar fins gairebé......La Mola, però ens apartem d'ella......i ens endinsem al bosc de la Carena del Roure del Palau que volta els 1.030m d'alçada!us presento el Roure del Palau, que en realitat és un Roure Martinenc (Quercus pubescens)!!la posta de sol ens acompanya fins al final de la caminada!novament passem pel Montcau, però aquesta vegada per acomiadar-nos!
us pensàveu que us deixaria sense una panoràmica des de La Mola?? aquí la teniu apuntant cap al sud: Terrassa - Matadepera - mar Mediterrani:

i no pot faltar una de Montserrat:

i una última fotografia curiosa, lo que en cinema dirien "darrera càmera" o "així es va fer", l'amic IgnasiBCN ens fotografia estan jo en plena acció a la Cova del Manel:


No hay comentarios: