hit counters

jueves, 5 de febrero de 2015

Nevada al Tibidabo (04/02/2015)Jornada intensa, no tan per l'acumulació de neu (3cm) a Collserola, sinó per les hores dedicades a la observació, i és que aplico el  mateix mètode de la ornitologia a la meteo: molta passió, paciència i gaudint del moment.

La neu caiguda durant la matinada va ser la que va servir per enfarinar taulades,......i tota la resta, tot molt anecdòtic, però que lo just per homogeneïtzar de blanc quasi tot l'entorn......i que afectava a partir dels 413m d'alçada, l'Observatori Fabra en marcava el límit, això pel que fa a la cara solana de mar......perquè a la obaga de muntanya la neu era present fins més a baix.Després de baixar a casa per dinar i agafar "oxigen", per la tarda retorno al Tibidabo i ja el blanc perdia color a Collserola......però no a les serralades de més al sud com és el cas del Massís del Garraf amb Begues ben emblanquinat,......cap a l'oest la muntanya de Montserrat......i girant cap al nord la Serra de Sant Llorenç del Munt l'Obac, amb el cim de La Mola espectacular!Per la tarda un front actiu entra pel Montseny, Montnegre i afecta també la Serra de Marina......i arriba fins a la nostra posició!!! Igual que amb la ornitologia a vegades l'espera té recompensa, no sempre es clar sinó no hi hauria emoció!!
Virgues de neu creuant el Vallès i la ciutat de Barcelona:
2 comentarios:

Anónimo dijo...

buaaa, aspactacular navabada. no baig puder pujar par la feina pero guapisim al videu. es com si hagues estat alla. gracias par aquest videus dels ultims dies. tenies això apagadot pero amb la magica neu li has dunat un xispasu de vida al bloc.

molt guapu tro, grasies tiu. una abarasada crac

pac.

Trueno dijo...

jajaja sisi!! He tingut un semestre bastant ple i ara ja disposo de més temps!! Lo bo és que tinc material per molts bons posts que publicaré aniré publicant! La nevada em va enganxar en una setmana que tenia festa i he pogut fer un seguiment des de primera línea! La natura m'ha jugat una bona passada! ;)