hit counters

lunes, 31 de agosto de 2015

ARCUS a Barcelona, 13/08/2015El passat 13/08/2015 una gran tempesta, breu però considerable, va afectar la ciutat de Barcelona, tot entrant per la Serra de Collserola!


Només arribar a peu al Turó del Carmel, una bona cortina de precipitació ja afectava al barri d'Horta!
El front avançava a una velocitat impressionat...
...fent de la foscor el seu domini!Conegut pels amics com a "Mordor", jeje, un potent Cumulonimbus Arcus davant els nostres ulls com mai abans l'havíem pogut gaudir: trons, llamps entre la nuvolositat i darrera una immensa cortina de precipitació!!
L'amenaça de rebre l'impacte d'un llamp ens va fer recular només arribar al cim, i és que Barcelona sencera ja estava engolida per la "fi del món"!
De tots els presents, jo era l'únic que anava preparat, els turistes em miraven amb cara de dir: "aaaah tu ja ho sabies que això passaria" jajaja!! Una fotografia enmig de l'inici del diluvi, que com es veu al vídeo, a mi també al final m'obligaria a buscar refugi sota un portal!
Però l'enrenou duraria ben poc, el sol apareix per la cua i la foscor juntament amb els temibles llamps es dirigeixen cap a les platges (fet que obligaria a l'Ajuntament a prohibir el bany arreu)!!
Ràpidament el cel recuperava el seu aspecte més tendre, la ja llunyania del temporal mar endins permetia veure el Cumulonimbus "de nata" que en dic jo, molt elegant...
...amb alguns núvols trencats que eren el testimoni del que havia succeït...
...i no era l'únic!
Al final arribaria a casa més sec que mullat! jejeje

I només dos dies dies després, el 15/08/2015, un nou Arcus entrava pel Vallès Oriental, "Mordor" tornava a fer de les seves!

No hay comentarios: