hit counters

lunes, 25 de noviembre de 2013

El MontgríAprofitant que el dissabte passat estava amb les ADF realitzant la penúltima sessió del curs de formació de voluntaris 2013, ens van portar a fer una volta per una muntanya que fins aleshores només tenia al cap la imatge de la fotografia, però que darrera amaga molta més diversitat: El Montgrí
com ha canviat la cosa eeh? som a l'altre banda i la presència de vegetació és més que notable!boscos de Pi Blanc (Pinus halepensis) i també hi ha de Pi Pinyoner (Pinus pinea)......i tots ells creixen amb un bon port, gràcies a......una terra molt fèrtil degut a l'humus i sorra de platja!caminant sobre dunes, una de les sorpreses que amaga el relleu del Montgrí!tot i no pujar gaire en alçada, les vistes són de primera! Al fons tenim Bellcaire d'Empordà!el Canigó, ben farcit de neu, al igual que tota la serralada pirinenca!l'Estartit i més endavant el riu Ter i al fons de la imatge les muntanyes de Begur!les Illes Medes!!Torroella de Montgrí i el seu castell!mirant cap a Empuriabrava, els Aiguamolls de l'Empordà i el Cap de Creus!a l'horitzó es deixa veure el Massís del Montseny!i just a sota nostra, una imatge magnífica dels extens camps agrícoles!
jaja com a estudiant de geografia em sento representat!on som, al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i El Baix Ter, em vaig trobar aquest preciós record a un company ciclista, que no vaig tenir el gust de conèixer personalment, però a través d'altres blocs amics vaig sentir molt la seva pèrdua! "mai t'oblidarem Conrad"!

No hay comentarios: