hit counters

lunes, 15 de junio de 2020

Tempesta a la Gaudí!09/06/2020: Tornem al Turó del Carmel i al Park Güell, però amb la novetat d'una tempesta que seguirem refugiats dins un raconet d'obre del gran mestre Gaudí!
Tot pujant a Turó del Carmel trobem una Reina de la Ruda (Papilio machaon), entre altres espècies de papallona!

Des del cim, mirador privilegiat, observem les cortines d'aigua i escoltem tronar (el vídeo els escoltareu perfectament), aviat comença l'espectacle!De tornada ens aturem al Park Güell i novament gaudim d'una imatge inèdita els darrers anys: la Sala Hipòstila només amb les columnes, sense aglomaració de persones, això ens permet observar amunt detalladament més dissenys que ens criden l'atenció!


Escalinata del Drac, contemplada des de tots els angles!
Tot i la gran presència d'arquitectura, al Park Güell destaca també per la seva gran diversitat botànica!El nostre refugi per contemplar el pas de la tempesta amb seguretat, uns quants extrangers residents i un grup de coloms urbans ens fan companyia, en una espai que pot semblar petit però al vídeo ja veureu que és molt acollidor amb una columne molt particular al centre i gualeta a la que veieu aquí des de fora, sense restar espai, molt ben pensada!El radar i els trons no enganyen i en breu cau un bon xàfec sobre la Serra de Collserola i el Park Güell, amb moments de pedra i tot, un espectacle de la natura!


Situats davant mateix la imponent Casa del Guarda, quin disseny més interessant!
En fi, almenys aquest racó del Park Gúell ja l'hem gaudit força i és que correspon al 7,9% de superfície del parc, que és la zona de pagament, l'àrea més fràgil per l'aglomaració de persones! Actualment quasi tot l'espai està obert (no està permès accedir a l'Escalinata del Drac però si observar-le des de tots els angles, al costat mateix) a tothom qui pogui venir perquè sense turistes no hi ha gaire gent! Fins aviat!

No hay comentarios: