hit counters

viernes, 22 de abril de 2022

Nevada primaveral al Tibidabo



03/04/2022: La primavera ha arribat però tot i així després de quatre anys torna a nevar a la part més alta de la Serra de Collserola, al Tibidabo!!




No ens desplacem gaire, no canviem de comarca, però sí agafem diferents transports dins d'un mateix billet, tot i així tamb caminem una estona!




Tren FGC i trambia fins al Passeig de les Aigües, a mitja pujada, caminem fins al Turó d'en Corts tot passant per Santa Maria de Collserola des d'on observarem cortines de neu a les muntanyes de l'Ordal i després arribem a Vallvidrera on farem ús del bus que ens porti al Tibidabo!









Espectaculars vistes al mar, tot i ser un dia insegur la visibilitat cap al mar era molt nítida!







Des de Santa Maria de Collserola mirant cap a l'eix del Llobregat, a les muntanyes que hi ha darrera Sant Vicenç dels Horts es multipliquen les cortines de neu!





Temporada d'espàrrecs a plè rendiment, deunidor això donarà per uns quants plats a taula! 



Els Tres Turons de Barcelona: Turó de la Rovira, Turó del Carmel i Turó de la Creueta del Coll; tot i que per proximitat en podem afegir dos més com són el Turó del Putxet (que no surt a la imatge per poc, quedaria més a la dreta) i el Turó de les Tres Creus (a l'interior del Park Güell)!



Mentre uns sortim a veure nevar altres ho fan a navegar, sembla que les dues coses no poguin ser tan a prop però és, màgia!!!



I finalment tenim sort i vivim el punt màxim de la nevada al lloc ideal, al Tibidabo (512m)!






Al fons el Turó del Fumet on hi ha la torre de guaita India, de molta importància tots els estius per a la prevenció i vigilància contra els incendis!



I què millor que tornar a casa, a Gràcia i a l'estació tenir música de piano en directe (mireu el vídeo)!!!

No hay comentarios: