hit counters

martes, 25 de abril de 2023

Preestrena del "Detectiu Conan: La núvia de Halloween" + Norma Comics 13



30/06/2022: Avui farà quasi un any vam assistir a la preestrena de la 25a peli del Detectiu Conan, una sèrie de manga que supera els 100 tomos i que en l'anime, en català, ja s'han emès més de 1000 episodis, mostra de la gran afició per aquest art japonès que tenim a Catalunya!


Al ser una preestrena hi van assistir els principals actors de doblatge de la peli, que també de la sèrie es clar!








El lloc escollit va ser les Arenas de Barcelona Multicines, amb dues sales plenes d'espectadors!



A l'entrada a més ens van regalar un pòster oficial, pot semblar poca cosa, però això és molt habitual a Japó i aquí hi estem encara poc acostumats, de fet ens està arribant més anime que mai als cinemes.



De fet ja està confirmada la nova i 26a peli de la saga en català pel pròxim 28 de juliol de 2023, al web oficial de Alfa Pictures no especifica català però es dona per fet (només cal veure-hi qui hi dona suport), com en les anteriors i que ens han arribat els últims anys! 


I com hem dit, ens està arribant més anime que mai, i res uns dies més tard l'1 de juliol de 2022 vam anar a veure Jujutsu Kaisen 0 gràcies a Crunchyroll, això sí en aquests ocasió sense doblatge en català i per això vam escollir subtitulada en castellà...


...i per veure pelis subtitulades no hi ha millor opció, per proximitat, que anar al Balmes Multicines 12 sales V.O.!











Finalment per adornar més el reportatge compartim les figures d'anime que vam observar en una nova visita a Norma Comics 13:



















Això és dins la botiga principal de Norma Comics, on destaquem un dels millors mangas spin-off de Saint Seiya: Saintia Sho, que ha finalitzat amb 16 tomos!



I aquesta imatge fa un any no era significativa, ara sí, ja que en uns mesos, passat l'estiu, realitzarem el primer viatge al Japó, i per suposat estarem a Tòquio!!!

No hay comentarios: