hit counters

lunes, 4 de marzo de 2013

Nevada a Collserola 2013Un año más la nieve hace acto de presencia en el Litoral de Catalunya! Digan lo que digan la nieve es maravillosa, y más como la nevada del 23 de febrero, que no causó ni un solo problema, y me refiero sobretodo a los bosques, porque muchos de ellos siguen sufriendo las duras condiciones del anterior temporal en marzo de 2010!
la noche del 22 al 23 no dormí un solo minuto haciendo el seguimiento por internet, sobretodo vía twitter......y las notícias eran tan buenas, que pasadas las 3h de la madrugada no dudé en salir para encontrarme con ella!
en fín, sin duda hoy sobran las palabras!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola,

no se on e vist kestas escrivint un llibre.
m'agradaria saver onel puc trubar ja que magrada molt el teu blog.

serà de ficció?biugrafic?

l'eperem amb moltes ganes.

Pac

Trueno dijo...

hola Pac!

sí, és cert estic escrivint un llibre! és el meu propòsit per 2013, ara vaig per les pimeres pàgines!

gira entorn a l'accident de muntanya fortíssim que vaig patir el 5 de maig de 2011 als Dolomites, al Trentino, quan estava fent les meves pràctiques de CFGS de "Gestió del Medi Ambient) a un Parc Natural d'allà i vaig està 4 dies en Estat Crític!

serà un llibre per mostrar com gràcies a com entenc la vida des de petit, vaig poder afrontar la recuperació amb ànims i tornar a fer muntanya com si tot només hagués sigut un malson!

gràcies per l'interès!!

tan bon punt l'acabi, avisaré!

gràcies denou!