hit counters

viernes, 16 de febrero de 2024

Marxa dels agricultors a Barcelona07/02/2024: Els agricultors europeus ja portaven setmanes manifestant-se a estats com França, Alemanya, Països Baixos i finalment també s'hi han sumat els nostres. Totes les seves reclamacions van quedar molt clares durant la marxa a Barcelona, amb aplaudiments de la ciutadania i una paraula clau, entre d'altres: burocràcia, menys burocràcia!
Els pagesos van arribar a Barcelona des de molts punts de Catalunya.
Van entrar per la Av. Diagonal els que venien de Lleida i per Av. Meridiana i els que ho feien des de l'Interior i Girona, finalment van aparcar els tractors Gran Via de les Corts Catalanes, no a Passeig de Gràcia com indicava el mapa.


En entrar a Barcelona, i com es pot comprovar al vídeo, els nostres agricultors van ser rebuts amb aplaudiments i molt admiració, ni un sol retret, a més el trànsit a la ciutat no es va veure gaire afectat perquè la policia els guiava de manera que respectessin els semàfors en tot moment!


Un cop arribats a Gran Via de les Corts Catalanes va ser el moment de recórrer els centenars de tractors aparcats i llegir tots els missatges que ens volien transmetre!

Em sembla que totes les seves reivindicacions han quedat perfectament exposades, més clares impossible! Un 10 pel comportament tan dels manisfestants com dels vianants!


Respecto el treball de les televisions però en casos com aquest, si un pot, sempre millor sortir al carrer i veure amb els seus propis ulls la realitat, sense filtres ni edicions!
Els agricultors van acabar la jornada davant del Palau de la Generalitat, esperem que es resolguin per començar els problemes de burocràcia tan a escala Autonòmica, Estatal i de la Unió Europea!!
Nosaltres vam tancar el dia davant del Teatre del Liceu, on al seu interior hi havia un ball de màscares!
No hay comentarios: