hit counters

lunes, 18 de marzo de 2024

Magic Line 2024: Montcada - Catedral de Barcelona17/03/2024: Setena participació del Centre Excursionista Els Blaus i la segona d'un servidor (2022 i 2024) a la Magic Line, una mobilització solidària de Sant Joan de Déu que ajuda les persones en situació de vulnerabilitat i fomenta la solidaritat i el compromís per a assolir un món millor.

Avui caminarem molt a prop de casa, sortint des de la veïna comarca del Vallès Occidental i acabarem al Barcelonès!
Ruta a peu de 20km entre Montcada i la Catedral de Barcelona, tot passant pel Coll de Puig Castellar, amb avituallaments al Parc de Can Zam i Parc de la Ciutadella.


A la sortida, a Montcada i Reixac, assistim a la l'actuació dels Castellers de Montcada, amb un pilar carregat i descarregat!

Com l'any 2022 a Vilafranca del Penedès vam fer la sortida per lliure érem una vintena, en aquesta ocasió com vam agafar uns dels recorreguts comuns facilitats per la organització hi havia moltes més persones i grups!Can Valentí
Un cop hem coronat el Coll de Puig Castellar obtenim unes vistes magnífiques a la Torre de Guaita CHARLIE (fonamental per la campanya de vigilància contra els incendis forestals), a Collserola, al Turó de Montcada, a les dues comarques per on caminem avui així com la via ferroviària que hem fet servir per arribar al punt de sortida!


Ja fa unes dècades, però igualment sempre és meravellós contemplar com s'ha recuperat el Parc Fluvial del Besòs, un lloc on ens trobem: ciclistes, caminants, qui passeja als gossos, qui juga a amb la pilota,...i sobretot la gran presència d'aus aquàtiques que són un bon indicatiu de l'estat de salut de l'aigua! 
Les Tres Xemenies de Sant Adrià del Besòs
Tramvies del TRAM
Platja del Fòrum
Port Fòrum
La Torre de Collserola i El Tibidabo (Serra de Collserola)
A part dels avituallaments la organització també té alguns punts de control, així hanem sumat segells nous a la cartolina que ens han donat a l'inici!
Parc Digonal Mar
Esplugabous al Parc de la Ciutadella on tenim el segón avituallament!Arribada a la Catedral de Barcelona!!! Felicitats a tothom!!! Ens hem guanyar un bon entrepà amb tomàquet i butifarra!!!


No hay comentarios: