hit counters

domingo, 24 de mayo de 2009

Suma y sigueImpresionante victoria de Leonardo Bertagnolli en Faenza, es la segunda etapa para el equipo Diquigiovanni y prometen sumar alguna otra, ya que Gilberto Simoni ha decidido finalmente renunciar a un buen puesto en la General, ha perdido en meta 18 minutos, ya no es peligroso para nadie y por lo tanto puede colarse en la fuga buena de la jornada, una sabia decisión porque el trentino ya perdía 5 minutos con los corredores que ocupan zona de podio y era casi impensable soñar en una remontada. Y es que por huevos(como diría el ministro,jaja) esos casi 38 años que lleva encima tienen que pasarle factura y más en un ciclista como él que desdel 1999 que no para de disputar los puesto de honor del Giro de Italia, lleva mucho castigo encima.
FORZA GIBO!!!! Por cierto, mañana es la etapa reina!!!
y el que sigue golpeando con dureza es el calor, madre mía, hoy dos horitas por la mañana por La Roca del Vallès y por la tarde he subido a Collserola con el maillot del C.C.Gràcia totalmente abierto. Como en Alcanar no se estiren y den maillots de cremallera abierta tengo clarísimo que voy a la federación y me cambio la licencia para correr por libre, ahora mismo es imposible entrenar con los maillots del equipo, imposible! La temperatura es exageradamente alta y no puedo evitar tener que usar maillots abiertoscasi ni me ha dado tiempo de ver el paisaje, además empezaba ha llover, un tiempo ¡de locos!

6 comentarios:

jordimasfepesa dijo...

Una mica de serietat!!!
no és lloc per despotricar del equip!

Trueno dijo...

no és despotricar, mira als Astana com han reaccionat al Giro per no cobrar!

jordimasfepesa dijo...

i quina relació tenen el astana i el alcanar?
és que tens algun tipus de paper on és digui el que et tenen que donar o el que no?
jo no

Trueno dijo...

qualsevol club si necessites roba te la donen a un preu asequible, si un equip amateur preten q als corredors corrin tot l'any amb un sol maillot i un sol cullotte... jo només vull posar de manifest que això no es normal!

per això demanaré al paper de baixa demà mateix a l'equip, pagaré 15 euros més a la Federació a part dels 80 i pico q ja vaig pagar JO per la llicencia per realitzar al cambi de llicencia i llestos. Aixi podre correr tranquil amb la roba q necessiti segons la temperatura q faci i neta.

ens queixem per tot i quan tenim problemes a caseta callem, doncs no!

jordimasfepesa dijo...

Mira, una cosa és queixar-se i l'altre és queixar-se perquè si. Jo corro en bici perquè m'agrada i no pas per la roba que em puguin donar. Si el alcanar pot donar un maillot i un culot doncs jo ja en tinc prou. A la gent que va a correr sempre en tenen més. Quantes carreres has vingut?
Perquè ells poden estar emprenyats amb tu ja que has faltat a moltes! Has pensat en això? has pensat que si haguessis vingut a totes les carreres hauries tingut més roba? has pensat que és llogic que la gent que va ha correr més carreres tibgui més roba? No creus que avanç de criticar d'aquesta manera hauries de parar a pensar que pots fer "mal" a moltes persones, tu saps l'esforç que s'ha fet a alcanar per treure l'equip endavant? tu presisament que portes anys i anys amb ells ho hauries de saber de sobres, però clar, destruir és molt fàcil!
tu que ets una persona d'estudis, pensa avanç de llançar la pedra...

Trueno dijo...

certament despres de fer una bacaina i amb el cap fresc entenc q se m'anat l'olla per complet, em sap greu, tens raó Jordi!

a vegades em passa q em calento tontalment i deixo anar tonteries, demano perdó!